Sunday, June 26, 2011

=trilogi syurga cinta, jangan semput yer!!!=

Assalamualaikum... slamat petang... hup sehat2 yer korang sume.... pade yang cuti arinih, slamat bercuti....

tengok tajuk entri cam mat jiwang plak aku kan... haha.. pe salahnye kalo jarang2 nak jiwang... nape x bleyh erk???? kui3...  aku baru jer pulang dari kenduri kahwin salah sorg staff tmpat keje aku.... nampak happening jer.... actually aku suka sangat g kenduri.... aku suke bukannya ape, selain dapat rapatkan hubungan silaturahim, kite gak dapat tambah berat badan kan... ye la makan puas2... kat bandar ni, ade ke tempat mkn free.. adeke?? cer cite cer cite.... sebab tuh aku suke..hihihi... 


~amik dari FB die nih :). thanks yer... aku x bawak camera tadi weyh!!!~

sebelum aku lupe, nak wish tahniah n slamat pgntin baru r kat korang.... err.. tercatat nyer trilogi syurga cinta korang, maka bermula kehidupan baru korang... moga bahagia hingga anak cucu... moga hubungan korang berkekalan sampai bila2... semanis kurma yang memang manis,... chewahhh!!! :p... jangan semput2 erk.... haha

 suke sangat tadi... nampak meriah jer majlis die... dah la sebelum sampai tadi perut kosong.. blik jer perut penuh... haha.. bab2 makan mang aku lah raja...hihihi.. tuh yang sonok sebenarnye... (nampak sangat g knduri nk mkn jer :p ) dan benda yang paling best sebelum pulang  adalah dapat goody bag n jugak boleh wat balik makanan tapau... die siap bagi sorang satu... ni aku suke... (amik jer ngan muka x malu)...hahah.... k la.. kenduri sudah... so untuk sape yang akan "bekerja" malam nih, termasuk aku kerja leklok.. jangan kasi semput sudah yer... kalo semput amik gas dulu... kasi fresh balik... n gud luck!!! enjoy ur day...lalalala... k.. chaloooo in peace 8-)



2 comments:

imaninside said...

gamba aku kawen xde pon kn? =(

Si GaJus!!! said...

imani~ alolo.. tujukan untuk ko jugak la tuh.... sori2..