Saturday, June 25, 2011

=manisnya kurma ini=

Assalamualaikum... slamat malam... thanks yerr korang sume... hup sehat2 jer gamaknyer....

entri arinih just nak tulis pasal kurma... boleyyy??? hehehe... crite pasal kurma, slalu aku jumpe time bulan pose jer kan.... susah kalo nak jumpe bulan lain... x tau la nape... maybe bukan musim kurma tumbuh kut...hihi....

~credit to cik google.. :)~


dah tuh jer explain pasal kurma..haha... actually, aku tertarik ngan maharaja lawak... especially kumpulan sepah kan... lawak yang tonjol banyak mesej tersirat... walaupun sekadar melawak tapi aku boleh nampak mesej yang cuba diorang tunjuk... dan bukan semata-mata lawak bodoh.... "manisnya kurma ini"!!!!!... sonok plak bile dengar diorang sebut kan... ghase nak guling2 jer.. punyerlah lawak... semputtttt!!!!



mang sesetengahnyer fikir macam mempermainkan jer.. x kesah la... x usah fikir yang tuh.. fikir pe mesej yang cuba disampaikan okeyh... take it positive... 

papepun.. belajar dari kurma okeyh... walaupun dah berkedut2, isi tetap manis... walau selama mana kita hidup, biarlah berbakti... walaupun luaran kita buruk, dalam tetap baik okeyh!!! chalooo... mau g mam... tapi bukan kurma la yer....hihihi.. wassalam..:-)



p/s: sonok kalo dapat tengok semanis kurma kat tv9.. blaja banyak benda walaupun aku belum kawin kan...hihi.

5 comments:

adwafarahin said...

diorang tiru sumpah x bole blah :D

A M E ! said...

HAHAH . manisnya kurma ini ... HAHA . tak kira laa berapa banyak kali tengok pun , ame akan tetap gelak like crazy . HAHA :D

Si GaJus!!! said...

adwa~ tau xpe... mang maharaja la...

Si GaJus!!! said...

Ame~ gelak guling2 beb... berdekah2...

Si GaJus!!! said...
This comment has been removed by the author.