Thursday, May 26, 2011

=bukan sekadar nama=

Assalamualaikum.. selamat pagi korang sume.... hup sehat-sehat sumenyer.... 

tetibe pagi nih mud aku datang utk jenguk blog terchinta nih.. sian kat die.. dah dekat seminggu x berupdate.. mesti korang ingt aku menyepi je an... actually aku ade.. mang slalu jer on fb tuh... bukan aku x nak singgah kat blog aku.. tapi mud utk aku singgah xde... dan aku mang xde idea nk update.. tuh yg wat aku malas... so alang-alang arinih da ade mud kan... aku nk kasi update n gtau la blog aku masih bernyawa..hehe...


korang nampak an header baru blog aku.. cantik tak? lawa tak??.. hehe.. ni hasil kerja aku sdiri.. aku tau mang biase jer... aku tak mampu wat lawa2... tupun aku amik mase 30 minit jer... hup korang suke la yer ngan header baru aku nih... heheh.. 

bukan sekadar header, bukan sekadar nama..nilah imej blog aku.. aku arap bile org tgk header nih, org kenal ni blog aku... dah sah2 la org tau an.. pic tu pun pic aku... name pun bukan men gempak agi an...hahahah.. x kesah la korang nak gelak ke pe... yang penting aku suke name tuh.. bukan sekadar nama.. ia wat aku bangga!!! chaloo n keep blogging... :-)

2 comments:

cik pulau said...

ye ye ye..
bukan sekadar nama..
setuju2...^^,

fRaMe+LenSeS said...

wahh.. tahniah.. hehe. Nadh sampai sekarang tak penah ada header.. tak reti wat. hehe

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)