Tuesday, April 12, 2011

=yeahhh dapat.. doakan semoga berjaya tau=

arinih, aku hampir lupe nak check keputusan panggilan untuk temuduga... yela lepasan spm punyer... aritukan tarikh tutup die kan.. 4 hb 4 hari tuh.. Keputusan panggilan untuk temuduga nih bagi korang lepasan spm yang mohon kat UPNM.. kalo yang len aku x tau...hehe so alang-alang da ngadap lappy ape lagi aku check la... berdebar-debar jugak la nak tengok... dup dap dup dap jer ghase... so aku klik la kat laman web rasmi UPNM...

actually aku bukan check tuk aku tapi untuk my beloved sister... aku nih dah tua kut... spm pun dah bape tahun berlalu...hehehe...

check punyer check....


~alhamdulillah... dapat gak tawaran untuk panggilan temuduga~


~start 15 hb 4 nih smpai 23 hb (8 hr okeyh)~


hup adik aku berjaya tempuh segala ape cabaran semasa temuduga nanti... Insyaallah.. korang pun.. doakan die berjaya tau... untuk korang jugak yang ade kaitan dengannya... itulah harapan die... die nak sangat jadi askar tuh... seorang pempuan bersemangat waja...heheh... InsyaALLAH.. amin~~~




p/s:ghase terbalik ngan aku plak... nape erk... biarlah :p

"hidupku matiku ibadahku dan amalanku hanya untuk ALLAH"

5 comments:

AreMir aLiaS said...

xper terbalik pon...rezeki memasing kan...sudah tersurat begituuu

SyedGraphiX said...

aku 21 HB. doakan aku ye :)

Si GaJus!!! said...

aremir~~hehe.. tulahh.. doakan tau....

Si GaJus!!! said...

syed~Insyaallah.. sume akan berjaya...

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

how to unlock iphone 4 unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
_________________
how to unlock iphone 4 [url=http://unlockiphone421.com]how to unlock iphone 4[/url] how to unlock iphone 4 unlock iphone 4