Saturday, April 9, 2011

=tersentak dek lamunan=

Assalamualaikum.. selamat sejahtera okeh...
hup korang sehat2 yer yob!!


hrmm.. di saat ini aku mngelamun sndiri... memikirkan ape yang telah jadi seketika tadi...kui3

adehhhh sakit kut!! tetibe tangan boleh plak tersepit kat pintu kete time nak tutup... pela... careless giler... time tuh, hanya Allah jer tau betapa sakitnyer kan!! baru sikit....

lagi best, bile tengok tangan, abih bleeding... adoiii... ni yang wat aku pening... tengok darah sdiri sori r... wa tak boleh... kalo tgk darah org tuh xpe... wa x kesah...  lagi best, bile die ade, bagi wa tisu... terharu kut...kui3...

skang nih, still lagi ghase sakit... tp die da bg minyak yu yi kat aku.. suh aku sapu kat tmpat luka tuh... nk taip, update blog pn ghase susah... nih  br skit... tapi xpelah... jari jemari still lagi boleh move kan untuk update blog yang terchinta nih... Alhamdulillah... 


papepun, sakit tetap sakit, mungkin dengan cara nih, Tuhan nak uji aku.. yela kadang-kadang lupe, kadang-kadang alpa.. moga sakit nih mendekatkan diri aku dengan diriMU... 

"sesungguhnya, Allah tidak akan menguji diri kamu seandainya kamu tidak mampu mengharungi nya"

1 comment:

Anonymous said...

greetings basiliskkeichou.blogspot.com admin found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramtically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer keyword ranking tool seo optomization backlink service backlinks free Take care. John