Saturday, April 23, 2011

=sunyi sepi bukan tandanya berdiam diri=

Assalamualaikum.. selamat mlm.. hup sehat-sehat sume okeyh...dah masuk waktu isyak dah nih... sape yang tak mengalami keuzuran, tunaikanlah tanggungjawab anda yer... :-)

hrmm... aku ghase dah 2 hari blog nih tak berupdate... huhu.. bukan aku takde kesempatan.. aku nak jer update pape yg patut... tapi sebab xleyh.... kalo dah lappy wat prob, tenet tak leh bukak nak update tang mane??  adehhh.. hehe.. 


skrang ni jer, nak tak nak aku terpaksa gak menyinggah ke setiawangsa semata-mata nak update entri..  ade yang tanya aku, senyap jer... nape tak update entri.... huhhh... terkilan jugak ade yang tanya camtu kan... aku ingat takde yang nak view blog yang x berapa nak hebat nih... xde yang nak amik tau...huhu.. opsss!! sori tetibe feeling lebayh2 plak...haha...

nway, ak tetap di sini bersama blog kesayangan aku nih.. walaupun tak seberapa, yang penting aku tetap bangga ade blog macam nih.. aku ttap bangga jadi seorang blogger... bangga ade korang yang sudi nengok-nengok, sudi ushar2, sudi view2, sudi lihat2, sudi skodeng2, sudi like2, sudi follow,sudi bace n sudi kmen pe saje yang aku coretkan... sume yang aku tulih tuh lahir dari hati aku sendiri... thanks so much daun kladi wat korang yang support aku... 


2 comments:

Miss Ran said...

aku bangga sebab folo blog ni..serius menanti entry anda

sumaiyah mokhtar said...

tk baik sedih2 :) happy selalu tau :)