Saturday, April 16, 2011

=sape kate menyedut tak best?? belum try belum tau=

Assalamualaikum.. Selamat sore.. selamat mlm... hup korang sehat-sehat sokmo macam aku yer... Alhamdulillah..

bile jemari bertatih... errr.. ni semalam punyer hal la... sorry lambat update... seharian x berupdate my blog nih.. aku punye tenet ado problem la... tetibe wifi x bley nk detect.. i gune streamyx jer... :-).. x tau la.. prob kat my streamyx or lappy... xpela.. abaikan.. janji aku bley update blog agi...heheh...

smalam time keje.. sorg member yg amat menapau makanan kat aku.. macam tau-tau jer lapo gile time keje tuh... bangun dah lewat.. so, mane ade time tuk mkn before masuk keje kan.. so dengan keadaan yang tak berapa busy (Alhamdulillah, bukan senang nk rest especially bile keje ptg :p), aku gunelah mase nih ntuk makan mknan yg tlah ditapau tuh...

tgk pada makanan, mang sedap... yang paling best die cam tau-tau jer aku ngidam nk mkn tuh...hahaha... sedap giler... agak penat la mulut nih.. jap sedut.. jap mkn nasi after that sedut balik... uishhhh.. syok habes... nak2 bukan aku sorg lak tuh menyedut... member sekerja pun duk join skali... lagi la syok... lame kut tak menyedut cam ni kan... dulu slalu kat kg or bulan puasa jer...


xpe.. alang-alang da dapat, biar lah aku sedut kasi puas... hehehe.. 

-
-
-
~sang siput sedut yang amat best~


~muke serius x bley blah... syok sgt duk menyedut...kihkihkih~

 ~layan jer ok.. yg lagi sorg nih malu-malu plak~

~hah!!! yang ni pun duk tumpang skaki, tp die tak menyedut la.. katenye x gheti.. kihkih.. jgn marah yer...~


so, sape kate menyedut x best.. syok kut... t next time aku nak menyedut lagi.. sedap giler kut siput sedut tuh...


p/s:hah, kalo nak menyedut, sedut la benda-benda yang halal jer okeyh..  :p

10 comments:

KyêrulL said...

>.<
sedut jgn xsedut HAHA

forever love said...

abg belanje atq erk

Si GaJus!!! said...

syok kut...hahah

Si GaJus!!! said...

akak~errrr...

Along Usop said...

sedoott!!.. =)

Si GaJus!!! said...

along~ nk sedut pe? da abis kut!!!

AreMir aLiaS said...

sedut yang halal sajork...terbaik pesanan tu kan...hahahaha

Si GaJus!!! said...

ade ke yang haram???ishh2:p

AreMir aLiaS said...

ADAAAAA...lu pikir la sndiri...wahahaha

Jemari MonteL said...

sedappppppppppppnyeeeeeeeeeeeeeeeeee.... nakkkkkk nakkkkk