Tuesday, April 12, 2011

=Minggu Orientasi UBM , MARI BERKENALAN=


 Haii... Assalamualaikum... Selamat sejahtera mahasiswa/wi sekalian...heheh... saya penuntut baru kat sini.. so meh la kita sama-sama berkenalan.. :p

ermmm my name is ENCIK HISHAM n aku ade 1 blog yg amat aku sayang... ni lahh yang korang duk godek nih... aku gelarkan die as a Si GaJus!!!... chantek n unik kan name blog aku nih...haha sori terperasan skit...:p


kalo nak ikutkan aku mula berjinak-jinak untuk berblog nih pade 2009 tapi tuh secara tak sengaja.. men sign in jer... adoii.. biase la dulu time baru nak kenal dunia maya yang hebat nih.. and time tuh jugak just men-men n tahu x tahu jer pasal blog.. korang tgk la entry nyer pun 2 je ok... dah lame mendiamkan diri tuh, masuk tahun baru 2011 barulah aku kembali aktif dan blaja sikit demi sikit how to blogging... ni pun secara tak sengaja ok coz aku telah terbaca one of the entry mamat blogger yg sangat menarik minat aku... since that time, mcm nilah korg tgk blog aku.. tak hebat mane pun.. setakat nih, ni lah yang mampu aku wat... ok kan?? hehe

pasal dunia blog darsawarsa kini, aku tak nk komen lebih-lebih yang penting aku rase bertuah dpt jadi seorang blogger.. banyak jugak blog yg tumbuh macam cendawan lepas hujan.. tapi xpe... masing-masing ada semangat... bagi blogger lama, banyak jugak yang aku pelajari dari diorang nih.. yang penting blogger2 sume mang best n sempoi...

bile tengok muncul nyer institusi pertama sebegini kat alam maya, suke jugak.. yelah boleh jadi satu platform or medium untuk blogger2 sume pelajari ape yang patut dalam dunia maya nih.. selain tuh dapat berkenal-kenalan antara satu sama lain.. sebagai contoh macam skrang ni la... ade minggu orientasi hehe... yang penting   aku amat sokong dengan kewujudan IPTM nih tambah-tambah plak aku ni pun boleh kata seorang blogger baru yang perlu mempelajari banyak perkara supaya aku dapat menggenggam impian as a successful blogger... see me on the top!!!chehhh....

hahhh.. korang dah kenal pasal aku n blog ni kan... sebelum berpisah nah.... trime salam perkenalan dari aku... lets blogging together...  

"walau masing-masing ade pendapat, pandangan, pengalaman dan ape saje ceritera yang penting kite tetap satu komuniti berdiri di bawah satu bumbung bernama si blog"




ok... da siap.... kalo korang pun nak lanjutkan pengajian korang kat UBM dan nak sertai aku dalam minggu orientasi nih, kasi KLIK ok... igt sampai 13 hb 4 2011 (rabu)  je tau....

8 comments:

Nobita Sensei said...

nak jadi dekan buleh?

Si GaJus!!! said...

dekan??? dukun jela...

Bakri Hussin said...

salam tuan blog lawatan dari UBM
dah follow dah jom follow balik ok
jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Nizam said...

nizam datang dari UBM... :)

Si GaJus!!! said...

selamat datang bakri n nizam... thanks erk...

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

ye..jenguk kamu, si student UBM....
nak majok ngan kamu, kalau x jenguk saya ...

prof TH said...

check asgment sini :)