Wednesday, March 16, 2011

=si gajus dah popular?=

sian kat si gajus nih... dh dekat spuluh ari x update... sian die.. banyak sebab nape aku x update...

1. lappy aku masih lagi ngan prob nyer... bile nk g repair ntah... nih member punyer lappy okehh
2. tenet slow sesangat.. menci2...
3. idea ade ngan xde.. kang boring lak org bc..
4. sibuk duk bukak blog org len... tgk pe yg best

5. bile nk update jer tetibe MALAS... hrmmm... trok btul...


bile sebut jer malas, teringat lak kat satu entry kat satu blog nih... korang pun leh tgk pedie... tgk la.. best tuh... betul!!!  .. VIEW JER

dah tengok?? so camne?? nasihat aku, jangan jadi malas erk...

hrmm... arinih aku nk rewind blik kat korang.. kalo korang sume ade view blog aku... arituh aku ade postkan satu entry tuk korang... ni die...KLIK SINI

thanks tuk sume yg view n lakukan pe yg ptut tau... diorg mendapat tmpat ke empat.. diorang dah slamt di ijab kabul pada 26 hb feb 2011 arituh...tahniah tuk diorg... sumenyer di sponser... mang berbaloi-baloi la usaha diorg selame nih... x sia2... aku cam rase bangge sangat... semoga mereka berbahagia hingga ke anak cucu... 

ape yang aku lagi bangga, tulah fest time si gajus jadi pengapit... tuk diorg pulak tuh... nilah sebab die ngapa aku beria2 nk g tluk intan arituh walaupun busy spnjang minggu... nilah sebab die... nak tunaikan tanggunggjawab... ha.... sbab tuh la pict kat bawah nih muncul...


bile aku letak pict nih kat fb aku sume duk tanyer kan ak g tunang or kawen.. sbnarnye nilah crite sbnarnyer... xde papepn...hehe... at least dpt gak pglmn jd sang pengapit... best!!

hah x caye?? betul la..
~tutup mate lak... wat malu jer.. ish2~

~cuak kut time nih... byk cameraman nk amik gambo... mcm aku nk kawen jer kan~

pe yg pling best, wedding diorg nih masuk paper wey... utusan.. sape yang beli mesti tau kan..... bagus tul... 
hrmm pe yang best ag, n wat aku rase bangge, tanggal 8 mac arituh, x sangke la...

~paper utusan 8 mac 2011 dlm sisipan mega~

~si gajus ngan muke bangga tuh~


p/s: kalo betul2 aku popular, camne la idup aku nanti, aku situ orang tegor, g sini orang sapa... nak jadi otai blogger jer..hehe.. tetibe aku perasannnn..haha... thanks tuk IMANI coz wat aku jadi sikit smangat tuk update blog nih... okeyhh...