Thursday, March 31, 2011

=hepi-hepi di genting highland=

punyerlah pnat x smpat nk update.. nk update smlm pnat giler blik keje trus tdo... so mlm nih aku tekad nak kasi update jugak... td jer tu pun terkeja-keja join segmen dari blog ben ashaari... nway, thanks tuk sume yang view, follow n comment n bagi idea yg amat bernas tuk blog aku nih.. aku try tuk wat yang terbaik.. stakat nih, ni jer yg aku mampu n aku ghase ok kut... bagi aku, aku ghase dah cun... tapi xde la cun sgt... maybe cun yg biase jer... coz aku ni pun x la gheti sgt... ni pun still blajo agi untuk berblogging...




wacth out!!!

memandangkan arinih aku hepi skit coz keje pun x la busy seperti biase so, da ade kesempatan nih, aku nak share la yer aktiviti aku ngan member2 tmpat keje... melalak kat kota keriangan... enjoy!!!

~otw dari gombak ke genting highland~

~kat genting skyway... nak merasa la nek cable car... x penah kut~



~nek cable car... fest time ghase gayat... dah lame.. ok ler... amik mase dlm 15 mnit gak nk smpai puncak genting~

~before nak enjoy, isi perot dulu... baru best kut~

~sesi nak men bermula... memandangkan daah amik pakej 47 ringgit, so nk kasi tkr la ngan pass masuk untuk outdoor game~

 ~amik pic dulu kasi ilang nervous nk men roller coaster neyhh~

~chakkkk~

~space shoot, syokkk~

n macam2 la game yg aku men arituh... ni je yg aku bleyh share... haha... papepun mang aku enjoy... sekali sekale, kena ber hepi-hepi.. bleyh la lupe ke stresan keje tuh... kalo sape yg tak pena g, g la.. singgah la genting tuh... at least rase all the game yg ade kat sane... maybe aku excited skit coz fest time kut... dulu tringin nk g tp xde mase...hahah.. busy memanjang...


p/s: banyak gak tmpat mnarik kat malaysia nih... pasni nak teroka satu malaysia la plak.. kalo korang de idea mn tmpat2 yg amat syok tuk enjoy, share la yer...

4 comments:

Ryo Azhar Rahza said...

dtg sini nak culik gajus.hahaha.pucuk gajus ada tak

Nisa' Pasir Gudang said...

ha ah...lame tak makan pucuk gajus. Nice blog. tgh amik tips Bro ben jalan2 tambah kawan sambil mengomen

Si GaJus!!! said...

Ryo~ade... tp x smpat nk petik...hahaha

Si GaJus!!! said...

nisa'~thanxxsss!!