Friday, March 4, 2011

=anwar hadi?? sape mamat nih??=

smenjak 2 menjak riuh duk mengata sal budak nih... sape nih weyh... teman x knal pun... sapo dio tuh... budak skolah tdika ke??... cer cite cer cite.....

actually bg korang yang suke layan youtube tentu tau kan sapa die ni kan... tau x?? tau x?? hah x tau?? biar betoll... aku pun sebenornye xde r tau sangat sape anwar hadi nih... bukan jiran blakang umah aku pun... 

bagi korang yang x tau sapa budak nih jenguk2 le.. banyak vid2 die ade kat youtube.. korang bley tengok... aku pun duk melayan tengok video die... best dowhh... layannnnn.... pe yang best, die punye vid sangat bersahaja... sempoi... banyak gak mesej yang dismpaikan... maybe nih cara die...  papepn nih salah satu vid die... ak baru jer ushar... korang pun bleh ushar gak.. 


No comments: