Monday, May 9, 2011

=HOT bikin aku panas=

Assalamualaikum, slmt mlm korang sume... 

~pict smpingan jer... amik kat c.goolgle~

arinih aku ghase hot giler... mang betul-betul hot... dari pagi, bukak mata je smpai la skang... sangat hot... duduk pun x snang.... nak lepak2 pun apatah lagi... ghase cam nk terjun kolam jer.... hot punyer pasal...

actually aku bukan geram ngan sesape smpai nk mkn org  kn... korang sdiri pun tau kan cuaca skang camne.. x menentu..... arini aku ghase mang agak panas... dari pagi kut..... bgn nk g keje td dlm kul 9 aku g (actually aku lmbt, suppose kul 7 heheh) ghase cam da tghari.... blik keje pun same... kul 4 ptg tadi.. ghase cam tghari jer panas die.... skang nih pun... aku ghase nk basahkan badan jer... i mean mandi la... walaupun dah berkali-kali kali mandi.. kalo bleh nk duk jer dalam peti sejuk... kasi beku... boleh??? br leh tahan ngan keadaan yg amat panas camni.... 

dah la tgh hot ngan keadaan suhu yg agak panas.. tetibe aku lagi panas.... mang panas sesangat... dan lepas nih aku sure dunia blog nih akan lagi panas... tengok la nanti... (cheehhh, muka yakin)

korang tau x nape... coz blogger cerdik nih iaitu  abg janggut telah mewujudkan satu page baru kat facebook... korang tgk la.. n kalo korang pun nk join, like jer... SINI tau... x kire la korang retisss ke tak... view la smbil tangan ke dada mata pandang atas... boleh?? mampu??... disebabkan hot punyer pasal so aku like jugak... mang aku suke...hihihihi.... aku nk gelak besar!!! k.. chalooooo...


p/s : baru hot kat dunia, belum kat akhirat lagi... :-)



1 comment:

[k]o{q}i[n] said...

tu sume bala tu, bala..
kemarau tu, banjir tu...
bala tu, bala...