Thursday, March 12, 2009

bahagialah MEREKA di sini

Tanggal 22 Feb 2009, ak and my fren tllah wat lwtn smbil blajo ke HBUK which is Hospital Bahagia Ulu Kinta.. Best giler mcm-mcm pglman ak dpat... Lpas suboh dlm pkul 6.30 pg kami brtolak from hospital to HBUK.. Smpai jer kat sn kami dgr crmh perdana brkenaan HBUK... Mcm2 la depa bgtau kami tntg HBUK ni.. Actually HBUK is the oldest mental hospital in Malaysia.. Lpas 2 kami round satu HBUK ngan bas..


Macam-macam menda aku n member2 dpt.. kekadang duk pikir la jugok.. "bakpo la sekdio bulih jadi sapa gini".. ghase kesian pun ade... nak wat camne... da nasib diorg kut... aku ghase bertuah coz di anugerahkan sehat mental dan fizikal.. mampu berfikir ngan waras.... bagi aku diorg sebenornya mampu jadi lebih baik if masyrkat ni trima diorg n bagi support kat diorg... especially family tuh sdiri...




Time lawatan tuh yg paling aku seday bile di bawak mlawat satu wad ni... seday beb... coz wad ni khas tuk oghang yg xde or family da x nk... aku tgk sume tua2..kesian jer tgk... pilu ghase ati... Hup diorg bahagia walaupun diorg dbuang mcm tuh... at least adelah orghang jg kat spital nih... Respect r kat sume staff... 

Friday, March 6, 2009

= PercUbaan Pertama BERblog =

Nilah PercuBaan pertama Aku... hrmmm... tuh jer....